Showtime Delft

12 december 2010 

 
     
     
     
   

 

 

 

 
 

 

 

 

Ook ditmaal was onze showtime lekker dichtbij - in Delft! Het bleek een kleine show die poogde in kerstsfeer te zijn, maar dat lukte slechts met horten en stoten. 't Moet even gezegd: ik heb wel eens leukere en beter georganiseerde shows meegemaakt. Maar ach, wat maakt het uit: onder de exposanten waren veel bekenden en dat maakte het geheel toch nog gezellig. En nog een extraatje: Diny, bevriende Norenfokker, was er ook en het is dank zij haar dat dit verslagje is opgeleukt met een paar prachtige, extra foto's van mijn boslieverds. Dank je wel, Diny!

 

 

 

Mijn gezelschap vandaag bestond uit de twee jongste Bragalundse bosgespuisjes, Alya en Rembrandt, en die hadden het best gezellig samen (zie ook de foto's aan het eind van dit verslag). Rembrandt maakte, net als op zijn eerste show in Sliedrecht, de blits met zijn lekkere koppie en zijn megavacht - hij blijkt een 'publiekstrekker', want spontaan werden er door verschillende bezoekers foto's van hem gemaakt ☺. Maar ook Alya, met haar prachtige ogen en bijzondere kleurtekening, kreeg veel aandacht - al onderging zij dat wat minder rustig en onaangedaan dan haar metgezel...

 

 

 

Toch werd het een dag om met tevredenheid op terug te kijken:

Alya bemachtigde, ondanks geduchte concurrentie!, netjes haar 3e CAC (net als haar moeder 'in a straight line' ☺) en daarmee is ons kleine Norenbos weer een kampioentje rijker.

En Rembrandt deed het gewoon weer: op een show met Norenspecial een BIV en een BIS behalen (al was het aantal Noren nu veel kleiner dan de vorige keer)! Bij de ECF heet een BIS een Special Winner, ontdekte ik met enige verbazing. Maar, als ik het goed beschouw is dit eigenlijk een heel passende titel voor mijn Bragalundse (wonder-)boy: voor mij persoonlijk was hij dat namelijk al wat langer ☺!

 

 

Heel veel noemenswaardigs kan er verder over deze Delftse showdag niet worden verteld. Behalve dan dat mijn jonge zwartwitte showbink halverwege de dag een staaltje lief-en-schattig weggaf: wel een kwartier lang heeft hij vol aandacht en overgave het koppie van kleine Alya gewassen - ja, en overal hè!, tot en met de buiten- en binnenkant van haar oren ☺. En mijn meisje? Ze vond het hartstikke gezellig en onderging de behandeling met het genoegen van een mooie vrouw bij de schoonheidsspecialiste ☺. 't Was een prachtig en bijzonder tafereel, op een overigens nogal saaie en te langdradige dag.

 

 

 

 

 

 

top

 

sluit dit venster